SERVICIUL DE AVOCAȚI LA DISPOZIȚIA DVS. ( AVD )

Descrierea Serviciului de Avocați la dispoziția dumneavoastra”

Prin intermediul serviciului ImoProtect Avocati la dispozitia dumneavoastra, Utilizatorul poate fi pus în contact cu Avocații membri ai serviciului ImoProtect înregistrați în mod specific la acest nivel al serviciului pentru a avea acces gratuit la o primă opinie gratuită.

Această primă opinie este consultativă. Aceasta poate lua forma fie unui apel telefonic (cu o durată maximă de 30 de minute), fie unei întrebări de aproximativ 600 de caractere și un răspuns de aproximativ 1200 de caractere.

Avocatul membru al serviciului ImoProtect va răspunde la întrebările adresate de Utilizator prin prezentarea unei opinii.

Acest serviciu este deschis într-o limită rezonabilă de utilizare. În special, Utilizatorul nu poate confrunta prima opinie primită de la alți Avocați membri, pentru a multiplica întrebările referitoare la aceeași problemă, pentru a pune un număr nerezonabil de întrebări într-o perioadă scurtă de timp.

Avocatul care agreează condițiile ImoProtect se angajează să fie disponibil astfel încât consultarea să aibă loc cât mai curând posibil după acceptarea unei solicitări a unui Utilizator Abonat.

În orice caz, răspunsurile furnizate Utilizatorului în cadrul serviciului ImoProtect nu pot fi asimilate consultanței juridice sau opiniei juridice.

Orice servicii juridice prestate între Avocatul care este colaborator gratuit al serviciului ImoProtect și Utilizatorul care trimite o cerere prin www.imoprotect.info, care depășește serviciile enumerate în acest articol, trebuie să facă obiectul unei convenții de onorarii între Avocat și Utilizatorul Abonat.